|
perzo02
|
 |
« : WrzesieÅ„ 09, 2009, 19:31:16 pm » |
|
Ma ktoś linka do quake 3 który mógłbym zainstalować i zaraz grać online? Szukałem chwilę , ale jak na razie znalazłem same point relasy. Może nie wiem jak tego szukać a za cholere nie moge znaleźć swojej płyty z q3.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
klinek
|
|
|
|
|
|
|
Nie należy sądzić, że diabeł kusi jedynie ludzi genialnych. Gardzi zapewne głupcami, ale nie lekceważy ich pomocy. Przeciwnie, pokłada w nich wielkie nadzieje.
|
|
|
|
perzo02
|
klinek dzięki ale ten quake jakis dziwny jest. Ni cholery nie chce sie na nim odpalić 1.32. A na 1.31 nie widzi serwerów. Może jest gdzieś jeszcze w sieci gotowiec na 1.32? Chciałbym zdążyć przed meczami FN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fou
|
Perzo, zamiast gotowca może 'składaka'?  plik baseq.pak0 (lub jakiś podobny, nie pamiętam jak się nazywa;)) pointrealese 1.32 pb konfiguracja  i jazda!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
perzo02
|
wystarczy ten plik? to spróbuje wyjąć z innej wersji i dorzucić pr 1.32 zobaczę czy pójdzie :p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HaGgI
Użytkownik
|
wie ktoś może jak uruchomić q1.32 na viscie ? Bo juz od dluzszego czasu kombinuje i nic nie moge zrobic. €€€
|
|
|
|
|
|
No risk, no fun 
|
|
|
|
delus
|
Wiesz, że chyba na 1.32 przez pb nie uda Ci się to :/ Na pewno 1.31 Ci śmiga, a 1.32 w innycg grach z pb wywala na viście z tego co wiem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moon
|
Co do Perzyka...hmm...powiem Ci szczerze, że ja tego qwaka ze starej strony stk mam już 2 lata i śmiga...  były tylko małe zmiany cfg oczywiście do tego jakieś pliki doszły jak kiedyś jeszcze miałem włączony autodownload, ale jest gyt...może natur mógłby ci wrzucić na fsck jak nie dasz sobie rady... Co do Haggiego...to chyba już jasne po piątku  PS: Było dobrze 
|
|
|
|
|
|
___/\_/\/\/\_Evil^MoonLight_/\/\/\_/\___
.....
|
|
|
warmUP
Warriors
"Korzystaj z zycia poki mozesz..."
|
co do 1.32 na Viscie to osobiscie mialem normalnie tak zwanego"skladaka" i smigal mi ;] wiec zadnych zastrzezen nie mialem
|
|
|
|
|
|
"Na poczatku bylo Slowo. Slowo bylo Bogiem. A ja byle Slowem"
|
|
|
|
suRffeR
|
wie ktoś może jak uruchomić q1.32 na viscie ? Bo juz od dluzszego czasu kombinuje i nic nie moge zrobic. €€€
nie wiem czy to na viscie czy na 7 , zeby pograc trzeba odpalic jako admin czy jakos tak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|